Cautare

6539 de rezultate pentru "lista titularizare 2009 profesori brasopredeal" (5.19 secunde)
Apoi am avut sansa sa studiez, la Politehnica din Bucuresti, cu mari profesori, care au facut scoala in Romania, in domeniile lor, de la matematica la electromecanica.
Rectorul Universitatii "Dunarea de Jos", Viorel Minzu, a declarat ieri ca doar putin peste 30 de profesori universitari cu functii de conducere in cadrul Universitatii - rector, prorector, decan, sef de catedra etc.
Functionari publici, politisti, medici, mineri, profesori, ceferisti si pensionari militeaza pentru drepturile lor si pentru un trai decent. ... Functionari publici, politisti, medici, mineri, profesori, ceferisti si pensionari au militat in Piata Victoriei pentru drepturile lor si pentru un trai decent.
Avem trei tipuri de salarizari pentru profesori, unii care au salarii marite cu 33% + 17%, altii doar cu 17%, majorarea de la inceputul anului, altii reincadrati pe legea unica.
Initial au fost organizate traininguri pentru profesori, apoi workshop-uri demonstrative in scolile ale caror profesori au fost receptivi la o astfel de activitate.
Moscova, Paris, Tbilisi La Sylphide, infiintata acum 18 ani, este singura scoala privata din Romania in cadrul careia se tin cursuri de balet, dans de caracter si dans contemporan (individuale si in grup) in sistem profesional si sub indrumarea unei echipe formate din profesori de o inalta tinuta.
Totodata, copiii sustin ca nu apeleaza la profesori atunci cand au probleme pe Internet, chiar si in situatiile in care le este afectata activitatea scolara, atat din cauza lipsei de apropiere fata de profesori cat si din teama ca acestia ar putea fi indiscreti ulterior.
Fundatia Orange a derulat un studiu in perioada 28 martie - 8 aprilie, ce a urmarit identificarea resurselor digitale folosite la clasa de catre profesori si a solutiilor utilizate pe perioada suspendarii cursurilor scolare.
In 27 aprilie, ora 11:00, in cadrul sectiunii Repeta Hamlet, va fi prezentat un spectacol de teatru radiofonic, realizat (la initiativa regizorului Mihai Lungeanu), de catre studenti actori, insotiti la microfon de maestrii lor profesori:
In primul rand cred ca solidaritatea din universitate dintre profesori si studenti, dintre genearatii de profesori si studenti, creeaza un loc al increderii.
Tulburarea vestii ca, pentru distinsul nostru dascal, istoria clipei a devenit eternitate, data mie, tarziu in seara, de o colega intru bucuria de a fi avut un asemenea mentor, se mai stinge doar la gandul ca astfel de profesori, intai si intai de toate oameni, nu mor niciodata.
Magda Marincovici) Reputatii profesori Jonathan Michael Shapiro si Bonaventura Clotet au fost onorati de Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" cu titlul de Doctor Honoris Causa in semn de recunoastere a exceptionalei lor contributii in domeniul cercetarii si luptei contra infectiei cu HIV.
E timpul unei mari provocari pentru elevi si profesori: ... La elaborarea celor 4 manuale au contribuit psihopedagogi, specialisti in proiectarea invatarii, programatori, graficieni, designeri si profesori de mare valoare din invatamantul romanesc.
In experimentul Milgram, participantilor li s-a spus sa joace rolul de "profesori" si sa administreze socuri electrice "elevilor" aflati intr-o camera apropiata, ori de cate ori acestia dadeau un raspuns gresit.
Acest test poate fi pentru multi copii pasaportul catre un centru de excelenta pentru copiii supradotati, Centrul Gifted Education, care beneficiaza de un program academic extracurricular specializat pentru copiii supradotati, cu profesori talentati si cele mai bune tehnologii didactice, validate la nivel international", a declarat Monica Gheorghiu, managerul ai unul dintre fondatorii Asociatiei "Centrul Gifted Education".
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata:Plata titlurilor executorii rezultate din procesele intentate Guvernului Boc de profesori.
Pe parcursul pregatirii sale, cursantul trece prin mai multe etape fiind ghidat in tainele meseriei in care vrea sa se perfectioneze de persoane calificate, profesori din sistemul de invatamant si formatori de specialitate.
Prima zi de scoala este un moment semnificativ in viata oricarui tanar, fiind plina de emotii pozitive si de dorinta de a cunoaste, in primul rand viitorii colegi si profesori, dar mai ales detalii despre primul an al programului de studiu.
Acesti oameni marinimosi - organizatori, profesori, parinti si colaboratori - au oferit din timpul si resursele lor si au reusit sa ajunga la copii care si-au dorit si au avut nevoie sa vada stiinta cu alti ochi, iar verbul "a invata" nu i-a mai facut sa priveasca absent in gol, ci sa aiba sclipire in ochi si zambetul curiozitatii pe buze.
Din fericire, inca se mai gasesc in tara noastra medici si profesori care isi fac meseria cu dedicatie si cu profesionalism. ... Nu putem sa continuam sa avem asteptari de la profesori si de la invatatori fara a le oferi cadrul necesar si conditiile optime pentru a-si desfasura activitatea.
google-analytics.com